Pablo Delgado ha sigut elegit com a nou secretari general del PSPV de l’Alcora

Pablo Delgado ha sigut elegit com a nou secretari general del PSPV de l’Alcora

Pablo Delgado Huguet ha sigut elegit com a nou secretari general del PSPV de l’Alcora en l’assemblea local celebrada avui en la seu local del PSPV-PSOE i UGT. En aquest sentit, el jove alcorí ha mostrat «la il·lusió que representa aquest pas endavant per afrontar una renovació amb molta gent nova, amb idees noves i amb punt de vista diferents, per a continuar adaptant la tasca del partit i del grup municipal socialista a les necessitats dels nostres veïns i veïnes».

 

A més, el nou secretari general local ha expressat «la importància d’aquest nou equip, una executiva on el 80% la forma gent nova, per a continuar renovant el projecte socialista per a l’Alcora». «Un projecte socialista amb el qual volem revalidar i ampliar la majoria absoluta en les eleccions municipals de 2023, reforçant el nostre paper en el consistori I continuant amb el camí marcat pel nostre alcalde, Samuel Falomir», ha afirmat.

 

En aquest sentit, Delgado ha volgut ressaltar la importància que el talent jove té en la nova executiva, així com agrair la confiança que Falomir ha depositat en ell. «Volem que el nostre company Samuel Falomir siga el nostre alcalde quatre anys més amb la força d’una majoria absoluta que ens permeta continuar millorant la nostra ciutat.», ha conclòs.

 

Per la seua part, l’alcalde de l’Alcora I secretari general provincial, Samuel Falomir, ha destacat «l’important increment de més d’un 50%» en el nombre d’afiliats que s’ha produït en l’agrupació local en els últims anys. «Una mostra del gran treball que s’ha dut a terme Per part de l’executiva local i del grup municipal», ha afirmat.

 

«Per això hem de continuar treballant cada dia per a aportar més idees, perquè més gent s’unisca, per a millorar la vida de totes i tots, amb un projecte fet per a la majoria». «Queda un any i hem de demostrar la nostra força i determinació per a continuar fent de l’Alcora un poble viu, que creix i que avança de manera Ferma cap a un futur millor», ha conclòs.

 

L’executiva local del PSPV de l’Alcora quedaria formada de la següent forma:

President – Ricardo Porcar
Secretari General- Pablo Delgado
Vicesecretària i Secretaria d’Acció Electoral – Sara de la Cruz
Secretaria de Política Municipal i Comunicació – Robert Tena
Secretaria d’Organització i Administració – Miriam Cabrera
Secretaria de Política Institucional – Mª Teresa Pallarés
Vocal 1 – Vicent Luis Gonell
Vocal 2 – Irene Garcia
Vocal 3 –  Cristian Esteban
Vocal 4 – Emeterio Gimeno
Vocal 5 – Clara Tena