L’alcalde de Vila-real felicita Quique Arenós i el Fons de la Solidaritat per les distincions de la Generalitat amb motiu del 9 d’Octubre

L’alcalde de Vila-real felicita Quique Arenós i el Fons de la Solidaritat per les distincions de la Generalitat amb motiu del 9 d’Octubre

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha felicitat l’humorista gràfic vila-realenc Enric Arenós, Quique, per la Distinció al Mèrit Cultural rebuda hui de mans del president de la Generalitat, Ximo Puig, amb motiu de la festivitat del 9 d’Octubre. Benlloch s’ha mostrat també orgullós que una altra entitat vinculada a Vila-real, el Fons Valencià de la Solidaritat, del que la ciutat forma part com a municipi referent a la província de Castelló, haja rebut també la Distinció de la Generalitat pel seu treball de foment de la solidaritat internacional i el desenvolupament.

El regidor de Cooperació i Integració, Álvaro Escorihuela, ha acudit al costat de la resta d’integrants del Fons Valencià de la Solidaritat a arreplegar el guardó, que acredita el paper de Vila-real «com a ciutat solidària, preocupada i ocupada a construir un món millor, més just i amb igualtat d’oportunitats per a tots». Amb aquest objectiu, Vila-real està treballant per impulsar la xarxa de ciutats solidàries a les comarques castellonenques.

«Hui a Vila-real estem d’enhorabona. Amb motiu del 9 d’Octubre, la Generalitat Valenciana ha atorgat dues distincions que ens toquen de ben prop: una d’elles, al Fons Valencià de la Solidaritat, del qual forma part l’Ajuntament de Vila-real; la segona, a una persona que apreciem i admirem tots: Quique. Per als vila-realencs és un orgull comptar amb persones com Enric Arenós. Tota una vida dedicada a fer-nos riure i reflexionar, sempre amb Vila-real al cor, que, per fi, rep el reconeixement que mereix per part del Consell de la Generalitat», assenyala Benlloch, qui ha volgut també felicitar tots els vila-realencs i valencians amb motiu del Dia de la Comunitat. «Hui celebrem que som un poble, el valencià, inclusiu, plural i solidari. Un poble que vol seguir avançant junt, fent de la diversitat un valor i no una barrera», conclou.