Compromís per Vila-real atendrà de manera presencial els veïns i veïnes els dimecres al matí

Compromís per Vila-real atendrà de manera presencial els veïns i  veïnes els dimecres al matí

Compromís per Vila-real continua endavant amb la reeixida campanya de proximitat Maria t’escolta, que a partir d´aquest mes de febrer canvia el seu horari per a oferir l´atenció presencial als veïns i veïnes en els matins del dimecres.

La portaveu del Grup Municipal, Maria Fajardo, explica que el canvi permetrà comptar amb major amplitud horària, ja que les noves mesures impulsades per a lluitar contra la pandèmia obliguen a tancar a les 18.00 hores els locals i comerços, de manera que “passant l´atenció presencial als matins, aconseguirem continuar atenent el mateix volum de persones que així ho necessiten”. En aquest sentit, cal destacar que el nou horari és de 10.00 a 13.00 hores, també els dimecres.

No obstant això, Fajardo recorda que “ens tenen disponibles les 24 hores del dia, durant els 7 dies de la setmana, a través del correu compromispervilareal@gmail.com”. “Si desitgen concertar una cita o exposar directament el problema, deixant un telèfon de contacte i les seues principals dades, ens farem càrrec de qualsevol petició, queixa o suggeriment que ens facen arribar per a millorar la ciutat i facilitarem qualsevol contacte, també per via telemàtica, per a donar solució a la seua iniciativa o proposta”, afirma.

Volem facilitar que qualsevol persona siga partícip de la política local i que ens ajuden a continuar treballant en la millora de la ciutat des de l´oposició”, apunta Fajardo, qui agraeix la confiança dipositada per les persones que fins al moment s´han dirigit a Compromís per a manifestar les seues peticions i assenyala que “per a nosaltres és molt important escoltar la ciutadania i treballar perquè l´equip de govern done resposta a les seues necessitats, com l´estem fent des de l'inici de la legislatura”. “Al cap i a la fi, volem ser els ulls del govern on aquest no arriba, especialment quan els veïns i veïnes no se senten escoltats per aquells que tenen la possibilitat de distribuir i gestionar els impostos que tots paguem per igual”, manifesta, “la nostra porta sempre està oberta a qualsevol persona que necessite la nostra ajuda”.