Vila-real llança més de mil places en l’Estiu Actiu per a assegurar l’oferta esportiva durant l’època estival

Vila-real llança més de mil places en l’Estiu Actiu per a assegurar l’oferta esportiva durant l’època estival

L’Ajuntament de Vila-real, a través del Servei Municipal d’Esports (SME), llança una nova campanya de l’Estiu Actiu per a mantenir l’oferta esportiva durant l’estiu amb un total de 1.115 places entre l’escola municipal de natació, activitats per a adults i classes dirigides. La campanya de l’Estiu Actiu es desenvoluparà del 24 de juny al 2 d’agost i la preinscripció s’obrirà de l’1 al 12 de juny.
Les més de mil places es distribueixen en: 16 grups de l’escola municipal de natació, un grups d’aigua-salus, un grup d’activitats aquàtiques prepart, dos de cursos de natació per a adults, un grup d’activitats aquàtiques per a majors, cinc grups d’activitats aquàtiques per a bebés, tres grups de pilates, tres de ioga, un grup de cicle-ritme i un grup de ballfit. Amb aquestes activitats, el Servei Municipal d’Esports dóna continuïtat a l’oferta esportiva durant el mesos d’estiu, “per a què els vila-realencs i vila-realenques puguen seguir tenint una vida activa, com a Ciutat de la Salut i de l’Esport que som”, assenyala el regidor d’Esports, Xus Madrigal.
La preinscripció pot realitzar-se de manera telemàtica, a través del web de l’SME, o presencialment al Centre de Tecnificació Esportiva (9.30 a 11.30 h i 16.00 a 19.00 h) i a la piscina Yurema Requena (9.30 a 14.30 h i 16.30 a 19.00 hores). Les persones interessades poden sol·licitar plaça en un màxim de cinc activitats, de les quals, per sorteig, se’ls n’adjudicarà una. El sorteig i assignació de places es realitzarà el 14 de juny. En cas de no accedir a cap de les activitats, es quedaran en llista d’espera. El pagament de l’activitat assignada haurà de realitzar-se fins al 19 de juny i a partir del 21 de juny s’obrirà la inscripció lliure fins a completar places en cas d’haver-hi vacants.

 

Vila-real lanza más de mil plazas en el Estiu Actiu para asegurar la oferta deportiva durante la época estival

El Ayuntamiento de Vila-real, a través del Servei Municipal d’Esports (SME), lanza una nueva campaña del Estiu Actiu para mantener la oferta deportiva durante el verano con un total de 1.115 plazas entre la escuela municipal de natación, actividades para adultos y clases dirigidas. La campaña del Estiu Actiu se desarrollará del 24 de junio al 2 de agosto y la preinscripción se abrirá del 1 al 12 de junio.
Las más de mil plazas se distribuyen en: 16 grupos de la escuela municipal de natación, un grupo de agua-salus, un grupo de actividades acuáticas preparto, dos de cursos de natación para adultos, un grupo de actividades acuáticas para mayores, cinco grupos de actividades acuáticas para bebés, tres grupos de pilates, tres de yoga, un grupo de ciclo-ritmo y un grupo de ballfit. Con estas actividades, el Serveu Municipal d’Esports da continuidad a la oferta deportiva durante el meses de verano, “para que los y las vila-realenses puedan seguir teniendo una vida activa, como Ciudad de la Salud y del Deporte que somos”, señala el concejal de Deportes, Xus Madrigal.
La preinscripción puede realizarse de manera telemática, a través de la web del SME, o presencialmente en el Centro de Tecnificación Deportiva (9.30 a 11.30 h y 16.00 a 19.00 h) y la piscina Yurema Requena (9.30 a 14.30 h y 16.30 a 19.00 horas). Las personas interesadas pueden solicitar plaza en un máximo de cinco actividades, de las cuales, por sorteo, se les adjudicará una. El sorteo y asignación de plazas será el 14 de junio. En caso de no acceder a ninguna de las actividades, quedarán en lista de espera. El pago de la actividad asignada tendrá que realizarse hasta el 19 de junio y a partir del 21 de junio se abrirá la inscripción libre hasta completar plazas en caso de haber vacantes.