Vila-real alimenta la solidaritat a través de la literatura amb el projecte ‘Mis letras, tu ayuda’

Vila-real alimenta la solidaritat a través de la literatura amb el projecte ‘Mis letras, tu ayuda’

Un llibre a canvi d’ajuda per als qui més el necessiten. Aquesta premissa inspira la iniciativa solidària Mis letras, tu ayuda, que per tercer any torna a Vila-real i que, a més de procurar aliments per a famílies vulnerables, també nodreix l’esperit dels qui col·laboren. Mis letras, tu ayuda és un acte solidari organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Vila-real, a través de la regidoria de Cultura i Tradicions, i per la gestora cultural Perica la literària i l’escriptora d’Albacete Lola P. Nieva.
Amb la intenció d’unir literatura i solidaritat, aquest projecte promou una jornada en la qual s’intercanviaran llibres d’autors de tota Espanya per menjar no perible a benefici de Càritas interparroquial de Vila-real. La regidora de Cultura, Noelia Samblás, ha agraït la iniciativa de Perica la literària i Lola P. Nieva “que no sols promou i cultiva l’interés per la literatura sinó que també té un component de solidaritat que representa molt bé els valors de la nova Vila-real del segle XXI”.
L’acte tindrà lloc el dissabte 1 de juny de 2024 a la Casa dels Mundina en horari de 10.30 a 13.30 h i de 17.30 a 19.30 h.