Natalia Gil (Cs Vila-real) aposta per l’apertura d’una biblioteca al paratge de la Verge de Gràcia

Natalia Gil (Cs Vila-real) aposta per l’apertura d’una biblioteca al paratge de la Verge de Gràcia

La regidora de Vila-real ha presentat una nova iniciativa per a l’apertura d’una biblioteca d’estiu al paratge de la Verge de Gràcia. “Volem que els vila-realencs tornen a gaudir de la lectura al nostre paratge a la Ermita en les dates d’estiu per tal de refugiar-nos de les altes temperatures i de la calor”, explica Natalia Gil. “La nostra formació troba a faltar aquest tipus de activitat que proporcionen riquesa en un entorn tan meravellós com es la vorera del Riu Millars”.

La regidora ha assenyalat que “l’apertura d’aquest espai suposa una opció per a que els nostres joves descobrisquen i troben agradable la lectura amb els gèneres que mes els agraden”.

“Combinar aquesta iniciativa amb tot el potencial que suposa i oferís el paratge de la Verge de Gràcia com la pinnada, el gran parc o la piscina suposaria un servei atractiu i referent que dinamitzaria l’oferta d’oci. D’aquesta manera, els nostres veïns de la província valorarien passar els dies d’estiu rodejats d’aquest paratge amb l’opció de la lectura entre altres serveis i activitats que afavoririen la dinamització de la pròpia economia”, ha conclòs Natalia Gil.