📣🏥Els metges i metgesses valencians anuncien una vaga per als dies 17 i el 18 de gener  

📣🏥Els metges i metgesses valencians anuncien una vaga per als dies 17 i el 18 de gener  

El sindicat va protestar durant a jornada d’ahir a l’Hospital General de Castelló, i també hui dimarts en altres punts de la Comunitat, per la falta de professionals i d’inversions

El sindicat mèdic de la Comunitat Valenciana, CESM CV, ha anunciat aquest dimarts la convocatòria de dues jornades de vaga els pròxims 17 i 18 de gener. El sindicat va protestar durant a jornada d’ahir a l’Hospital General de Castelló, i també hui dimarts en altres punts de la Comunitat, per la falta de professionals i d’inversions, formalitzarà demà dimecres la convocatòria de la vaga.

La situació ve de mesos enrere i és que els treballadors de la sanitat consideren que el sistema està en precària situació com el cas de l’Hospital de Vinaròs, els quals ja van remetre un escrit al síndic de Greuges. El sindicat assegura que la situació es similar a la que pateixen altres autonomies. La convocatòria de la vaga per a gener pretén «no interferir durant tota aquesta etapa més complexa que ve ara en Nadal, de repunt de pacients amb bronquiolitis, sobretot en l’edat pediàtrica, i donar-li un marge a l’administració perquè valore les peticions fetes i puguen seure per a arribar a un acord.