El PP de Vila-real demana mesures concretes per a salvar les empreses vinculades al sector ceràmic

El PP de Vila-real demana mesures concretes per a salvar les empreses vinculades al sector ceràmic

Casabó recorda que l’actual crisi està afectant no sols els fabricants de taulells, sinó també a petites i mitjanes empreses que subministren al sector

President del PP de Vila-real, Adrián Casabó:

 El president del Partit Popular de Vila-real i candidat a l’alcaldia, Adrián Casabó, ha visitat en les últimes setmanes xicotetes i mitjanes empreses relacionades amb el sector ceràmic de Vila-real per a mostrar-los també el seu “total suport davant la crisi que està generat l’augment del cost de l’energia i de les matèries primeres i a la qual els socialistes es mostren incapaços de reaccionar amb solucions efectives”. 

El líder popular destaca que “són moltes les empreses associades a la ceràmica a Vila-real que amb el seu talent, esforç i la seva aposta per la innovació són capaces d’aportar solucions per a millorar la competitivitat d’un sector imprescindible per a l’economia local, ja que dona treball a moltes famílies”.

Casabó ha posat en valor “el seu treball” i ha destacat que “des del Partit Popular estarem sempre compromesos amb la nostra indústria perquè aquestes empreses de menor grandària també precisen de mecanismes i ajudes per a fer front a la crisi que està assotant al sector industrial punter a la nostra ciutat i a la província de Castelló”.

“Hem d’evitar que les administracions continuen posant traves al seu funcionament perquè el sector ceràmic continue sent competitiu i que no entre en col·lapse”, ha indicat el president dels populars, qui ha recordat que en aquest moment més de 9.000 professionals estan en un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO).

Per això, el líder del PP de Vila-real s’ha reunit aquesta setmana a Madrid amb el president del Partit Popular, Alberto Núñez Feijoó, per a traslladar-li la necessitat de “continuar reclamant a Pedro Sánchez mesures immediates i concretes per al sector ceràmic”. “L’abandó al qual han sotmès al taulell és intolerable i el Govern socialista segueix sense concretar cap de les ajudes promeses”, ha lamentat Casabó.