Les instal·lacions esportives municipals de Vila-real recuperen al 100% el seu ús sense reserva ni restriccions

Les instal·lacions esportives municipals de Vila-real recuperen al 100% el seu ús sense reserva ni restriccions

La Regidoria que encapçala Javier Serralvo es marca com a objectiu recuperar els 8.000 socis d’abans de la pandèmia en ple procés de lliure inscripció

Com ja va avançar la setmana passada Ràdio Vila-real, el Servei Municipal d’Esports recupera al 100% el funcionament previ a la pandèmia i obri el període d’inscripció lliure amb l’objectiu de tornar als 8.000 socis d’abans de la covid-19. “Aquesta temporada iniciem el curs sense cap restricció vigent amb motiu de la covid-19 i, per això, incorporarem importants novetats amb l’objectiu de facilitar als usuaris l’accés a les instal·lacions esportives municipals”, detalla el regidor d’Esports i Salut, Javier Serralvo.

L’accés lliure a les piscines sense reserva prèvia ni restriccions en el temps d’ús és una de les mesures més esperades pels usuaris que l’SME recupera en aquesta nova campanya. Tampoc serà necessària la reserva per a l’accés dels socis als gimnasos de la xarxa d’instal·lacions esportives municipals, sense temps prefixat d’ús. D’altra banda, la piscina del centre Aigua-salut obrirà de dilluns a divendres només per a activitats, però els dissabtes tindran accés per als socis, sense reserva d’espai de nado, en horari de 8.00 a 21.30 hores. A més, encara que l’accés a les classes dirigides sí que requereix reserva prèvia, els socis podran reservar totes les classes que vulguen en un mateix dia. També serà necessari reservar amb antelació l’accés al Club de tennis i el pàdel. Una altra de les novetats importants enguany és l’ampliació de classes dirigides en la xarxa de gimnasos col·laboradors de l’SME.

“El nostre objectiu és tornar a assolir la xifra de 8.000 socis en el Servei Municipal de Esports. Per això, no sols ampliem el servei sinó que mantenim els preus més baixos de la província per a l’oferta que tenim: cinc piscines, cinc pavellons, la CEM, pistes de pàdel i una xarxa d’una quinzena de gimnasos col·laboradors per unes tarifes que es mantenen congelades en 136 euros per a la quota anual de soci i importants descomptes per a famílies, majors o joves”, incideix Serralvo. “Tenim clar que l’esport és activitat física però també benestar emocional, salut i qualitat de vida. Per això posem totes les facilitats perquè qualsevol persona que vulga practicar esport puga fer-ho”, abunda el regidor. Abans d’iniciar-se la inscripció lliure, que es realitzarà sense cues ni esperes, el Servei Municipal d’Esports té ja 5.665 socis i sòcies per a la temporada 2022-2023.