Entra en funcionament la reducció adiccional del 30% en els serveis de transport públic de la Generalitat

Entra en funcionament la reducció adiccional del 30% en els serveis de transport públic de la Generalitat

Entra en funcionament la reducció addicional d’un 30% en el preu dels abonaments i títols multiviatge de tots els serveis de transport públic competència de la Generalitat com és el Tram de Castelló i que se suma a la rebaixa del 50% dels abonaments de transport estatal com el de Rodalies. Aquesta mesura arriba en un moment clau, ja que les tensions internacionals han provocat un augment del cost de l’energia i els combustibles que s’estan fent inassumibles per això es pretén incentivar l’us del transport públic per a fer front a la situació. .
La rebaixa del 30% de la Generalitat es farà palesa a la província només al Tram de Castelló, el que és indicatiu també de la carència d’una xarxa de transport públic a les nostres comarques. En el tram el bo de 10 viatges passa a costar 5,7 euros i el de 30 dies, 21 euros.

La consellera de Mobilitat, Rebeca Torró, ha fet balanç de la mesura aquest matí i ha manifestat que una família que utilitze regularment el transport públic de la Generalitat podrà estalviar fins a 800 euros en els próxims 4 mesos.