Benlloch signa la sol·licitud de reelecció com a candidat a l’alcaldia de Vila-real pel PSPV

Benlloch signa la sol·licitud de reelecció com a candidat a l’alcaldia de Vila-real pel PSPV

L’alcalde comparteix la seua decisió i reflexió a través de les xarxes socials

José Benlloch dóna un pas enfront i signa la sol·licitud de reelecció com a candidat a l’alcaldia de Vila-real pel PSPV. L’alcalde comparteix la seua decisió i reflexió a través de les xarxes socials

 

Assegura: Em vaig presentar a les eleccions de 2019 amb l’eslògan ‘Queda molt per per, ni un pas enrere, Vila-real primer”. Em hay donar un gran suport, una estabilitat amb la majoria absoluta fonamental per a, malgrat les dificultats, treballar junts perquè Vila-real continue avançant. Als huit mesos, va vindre el covid, després de mesos d’inestabilitat política en la nació. Després, la guerra de Rússia contra Ucraïna i els seus durs efectes».

 

 

Afig en el seu missatge: «Per si no fos prou, a Vila-real continuem pagant la ruïna de la desastrosa gestió del PP, amb perill de fallida permanent, pels empastres de l’urbanisme i préstecs. 54 milions li ha costat ja el PP a Vila-real. En aquests moments, són moltes les propostes que tinc, i els assegure que serien molt més beneficioses per a mi i de major tranquil·litat per a la meua família i amics. M’està esperant la meua empresa, la meua professió, la d’advocat, que m’apassiona».

 

Continua: «Però la meua fe, l’afecte i ànim de moltíssima gent i diversos senyals en la meua vida, m’han fet concloure que ‘el meu lloc, el meu destí, està encara ací’. Si quedava molt per fer, hui queda més encara. Recuperar-nos de les crisis i treballar per a impulsar la nova Vila-real del segle XXI que junts hem dissenyat, amb un gran consens polític i social. El meu coneixement de la ciutat, la meua experiència en la gestió de situacions difícils, la meua formació i experiència jurídica, la meua passió per aquesta ciutat, el meu coneixement de primera mà dels projectes de futur, però, per damunt de tot, els missatges de suport del meu poble, m’han fet prendre la decisió de tornar a presentar-me a l’alcaldia de Vila-real al maig de 2023».

 

Conclou amb: «Ens enfrontem a un moment crucial i depén de la gestió que fem aconseguirem continuar avançant en la nova Vila-real del segle XXI solidària i inclusiva, d’oportunitats, sostenible i innovadora, o no. Perquè Vila-real no deixe d’avançar, treballant junts i juntes, em torne a presentar i us demane la vostra ajuda i col·laboració. Viva Vila-real».