La factoria cultural La Campaneta d’Onda es convertirà el pròxim 5 de novembre, a les 11.30h, en un punt de trobada clau per al sector agroalimentari. La cita comptarà amb la participació de Ferran Adrià, xef i president de elBullifoundation, qui liderarà una xarrada interactiva per a més de 100 empreses del sector agroalimentari i ceràmic de la província de Castelló. Esta iniciativa, organitzada per AgroBank i l’Ajuntament d’Onda, té com a objectiu impulsar la connexió entre el sector productiu i la gastronomia, explorant tendències actuals i el valor de la innovació en l’hostaleria i restauració.
Sota el títol “La Gastronomia i la seua connexió amb el sector productiu”, Adrià compartirà la seua visió sobre la sinergia entre la producció agroalimentària, la ceràmica, el turisme i l’hostaleria, amb la finalitat d’aprofitar les oportunitats de col·laboració entre estos sectors. Esta iniciativa se celebrarà en La *Campaneta, una històrica fàbrica de taulells reconvertida en espai cultural.
La jornada també comptarà amb la presència de l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, la directora territorial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia, Olga García, i el director de AgroBank a la Comunitat Valenciana, Carlos Campos, qui aprofundirà en el paper de AgroBank en el suport al sector agroalimentari a la Comunitat Valenciana. L’esdeveniment serà conduït per Carla Centelles, periodista i experta en comunicació digital i agrogastronómic, i comptarà amb degustacions de productes típics de la província, amb especial protagonisme per al ‘Pastís d’Onda’.
Inscripcions
L’assistència a la trobada en La Campaneta és gratuïta, i els interessats poden inscriure’s fins a completar aforament en el següent enllace <http://bit.ly/4e83fom>.
Formació per al sector de l’hostaleria
A més, Ferran Adrià i el seu equip de elBullifoundation impartiran un ‘Curs Intensiu de Gestió en Restauració’ en el Centre Integrat Públic de Formació Professional Costa de Flor del taronger (COSDA), els dies 4, 5 i 6 de novembre, enfocat en la gestió eficient i sostenible de negocis hostalers.
D’altra banda, el Teatre Principal de Castelló acollirà el pròxim 5 de novembre una trobada amb el xef i president de elBullifoundation, Ferrán Adrià, en el qual realitzarà un recorregut per tota la seua trajectòria i compartirà les seues reflexions sobre les noves tendències en gastronomia.