L’Arenal Sound torna a Vila-real aquest estiu amb la quarta edició de les jornades esportives i música amb segell local.

L’Arenal Sound torna a Vila-real aquest estiu amb la quarta edició de les jornades esportives i música amb segell local.

Un dels festivals musicals de major envergadura de l’estiu, l’Arenal Sound, tornarà a Vila-real els pròxims 30 i 31 de juliol, per a conjugar la millor música del moment amb la pràctica de l’esport. El regidor de Turisme, Diego A. Vila, coordinador de les activitats de l’Arenal Sound en la ciutat, i el director del certamen Toño Sánchez, han mantingut una reunió de treball per a perfilar els detalls de la tercera col·laboració de Vila-real amb el festival de l’estiu. En la reunió han participat també la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez; el regidor d’Esports i Salut, Javier Serralvo; el comissari de la Policia Local de Vila-real, Domingo Adán, i el cap del Servei Municipal d’Esports, José Ramón Cantavella.

Les activitats començaran el dimarts 30 de juliol, amb les actuacions musicals gratuïtes a la plaça del Llaurador, per part de tres grups locals i un cap de cartell que encara estan per confirmar. Les activitats esportives prendran el relleu dimecres, al pavelló poliesportiu Bancaixa, amb competicions d’handbol 7, futbol-sala 5 i bàsquet 5.. Les bases i inscripcions estan ja disponible en la web del festival https://www.arenalsound.com/arenal-sound/arenal-sound-cup-2019/.