La Reina de Festes de Vila-real 2019 acaba de ser elegida.

La Reina de Festes de Vila-real 2019 acaba de ser elegida.

La Junta de Festes té el plaer d’anunciar que després de la reunió extraordinària que ha tingut lloc aquesta vesprada, i tenint en compte la seua vinculació a les associacions de la ciutat així com el seu interés mostrat per accedir al càrrec de reina en les entrevistes realitzades per la Comissió de Protocol de la Junta de Festes, la jove de Vila-real que ha sigut seleccionada entre les cinc candidates per ocupar el càrrec de reina de les festes de Vila-real 2019 ha sigut CARMEN RUBERT LÓPEZ.


Carmen té 17 anys i estudia 2n de batxillerat al Laude British School of Vila-real.
És membre de la Congregació de Filles de Maria Immaculada i a més forma part del grup COM de la Consolació de Vila-real.

L’acte que destaca de les festes és la proclamació de tota la cort d’honor, un dia que a sa casa viuran amb molta il·lusió ja que sa mare va ser reina de Vila-real l’any 1990.

Espera amb molta alegria l’ofrena a sant Pasqual i la baixada de la Mare de Déu de Gràcia, dos actes molt importants on el poble es vesteix amb les millors gales per retre’ls homenatge.

Per a Carmen formar part de la cort d’honor de Vila-real és viure una experiència semblant a la viscuda per sa mare i que tantes vegades ha sentit a casa que s’ha convertit en un somni per a ella.

Està segura que serà un any inoblidable on podrà conéixer molta gent i on podrà compartir amb altres xiques la mateixa il·lusió de representar el seu estimat poble.